Čistící prostředky pro gastronomický průmysl
Pro restaurace, jídelny a ostatní stravovací zařízení
Doporučujeme tyto přípravky : R 12,19,24,26,86
Níže naleznete seznam přípravků pro usnadnění provozu v gastronomickém průmyslu.
- Relen 12
nepěnivý tek.prostředek pro mytí nádobí v automatických mycích strojích - Relen 14
čistící prostředek pro mytí konvektomatů - snižuje fys.námahu při údržbě pečících zařízení - Relen 17
kyselý leštící a sušící přípravek pro automatické mycí stroje - Relen 19
kyselý mycí a čistící přípravek dezinfekčním účinkem (WC + koupelny + rez) - Relen 20
mytí všech členitých povrchů pro mytí ruční i mytí pěnové - Relen 24
přípravek pro mytí vnitřních částí pečících zařizení a udíren - Relen 26
přípravek pro ruční i strojní mytí s nízkou pěnivostí a vysokým čistícím účinkem, je vhodný i na podlahy - Relen 28
univerzální přípravek pro ruční i pěnové mytí a čištění velkých členitých ploch - Relen 36
nepěnivý prostředek pro mytí nádobí v autom. mycích strojích - Relen 38
přípravek pro strojní mytí až silně zašpiněných podlah - Relen 50
mycí ruční přípravek na nádobí a kuchyňské zařízení - Relen 78 okeník
pro mytí exteriérových i interových oken, dveří, skleněných ploch - Relen 86
přípravek pro leštění nerezu (neobsahuje látky nevhodné pro styk s potravinama)